terug van kamp

12 Apr

Zo… knap van school zit er weer op en het was een heel leuk en gezellig kamp! We hadden in ieder geval heerlijk weer en dat is toch altijd fijn als je met bijna 40 kinderen naar het veerse meer gaat! Ben zelfs een beetje verkleurd in mijn gezicht!

Danique vond het minder leuk dat ik weg was… Heeft die nacht in haar bed geplast en alleen maar in haar broek geplast. Nu ik weer terug ben is het weer een droge meid! 😉 gelukkig maar want er ligt nu al een enorme was te wachten… 😕

Ik was afgelopen woensdag nog met Danique in het ziekenhuis en ze heeft meer medicijnen nodig om lucht te krijgen, dus de komende 2 weken ventoline gebruiken en de dubbele hoeveelheid Q-var.Zodat ze de verkoudheid te boven komt en dan weer afbouwen als ze niet meer verkouden is. Eigenlijk waren de plannen om af te bouwen in de lente en zomer, maar als ze nu zo benauwd is, dan toch maar doorgaan met medicatie.
En advies van de kinderarts: nu geen amandelen laten wegschrapen, maar eventueel in de herfst kijken of ze steeds weer verkouden wordt. Veel wijzer niet geworden, maar wel weer gesterkt in het idee dat we eerder mogen bellen om advies naar de speciale bellijn van de kinderartsen.

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl