de eerste dag zonder kraamhulp

18 Mar

Ja de eerste dag dat Joanne niet om acht uur de deur open doet en lekker naar boven komt om te kletsen over de afgelopen avond en nacht… jammer hoor, ik miste haar wel vanmorgen! Maar Danny en ik hebben het wel prima gered samen. We hebben alles kunnen doen wat we wilden en het lukte zonder te stressen… Da’s heel fijn! 😀 Danny heeft Danique in de tummy tub gedaan en we hebben lekker samen ontbeten! Heerlijk! Verder de was gedaan en opgeruimd, visite gehad en om één uur waren we weer klaar voor de middag… Top papa en mama Vermuë!

Vanmorgen is namelijk mijn oma uit Delft op bezoek geweest! Dit was heel bijzonder, want nu hadden we vier generaties meiden op de foto! Ik heb hem nog niet gezien maar oom Marco vertelde me net dat het een mooie foto is geworden! We zullen hem binnenkort op internet zetten!

En… vandaag voor het eerst naar buiten geweest met Danique in de wagen. Oom Marco en ik hebben en klein rondje met de hondjes gedaan en het was heerlijk! Ik vond het leuk, de hondjes waren gelukkig en Marco heeft even kunnen oefenen met de wagen! Want je moet er even handigheid in krijgen… 😉

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl