Effe wennen

25 Mar

Wat hebben we een druk leven op het moment… 😕 Maar wel een heel erg goed hoor! Wat boffen we met onze Danique! Vannacht kwam ze zelfs al om kwart voor vijf! En de laatste voeding was die avond om half twaalf! Dan kun je lekker slapen 😆 En ik moet er niet uit, want Danny wil graag ‘het boertje’ doen en de luier ‘s nachts…ideaal!

En dat ze goed drinkt (en eet) dat merken we wel. Want maatje 62 dat kan ze al redelijk aan. We zijn zo enorm verwend door alle visite (we vinden het bijna genant om nog mensen te ontvangen… want we worden echt heel erg verwend…)dat Danique-je nu al de gekregen kleertjes aan kan. Dan kan ze er lekker lang van genieten!

Oma van den Bos gaat vanavond voor Danique-je naar de bingo van de personeelsvereniging van de Epz. Daar hebben we trouwens ook een hele mooie bos bloemen van gekregen! Heel erg bedankt! Volgend jaar rond 5 december ( 😀 ) ben ik weer van de partij hoor!
Ik ben benieuwd waar ze mee thuis komt! Ik denk een bloemstukje… want die winnen we altijd! (die maakt ze namelijk zelf…)

Vandaag zijn we weer wat verder gelopen dan de vorige dagen. Langs de buitenkant van ‘s Heerenhoek. Tante Inge en ome Marco liepen gezellig mee! We hopen dat onze kinderwagenbak er volgende week is… volgens de berichten zou dat zo moeten zijn… Ja, iedereen denkt misschien wel: da’s echt een wagen voor Daan, maar helaas deze kleur was allang uitverkocht! We konden de bak voor een paar weekjes lenen van Leon en Anne (nog bedankt!!!!!) We hopen dat onze kleur ook erg mooi is, want we hebben hem nog nooit ‘live’ gezien! Dus… :redface: wie weet…

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl