Eerste Pasen

28 Mar

Danique heeft haar eerste pasen gehad! Er waren al mensen die hadden aan pa en ma gevraagd of ze paaseieren hadden verstopt… nou die liggen er dan volgend jaar pasen nog denk ik… 8) Danique kon ze vanuit de kinderwagen niet vinden 😉

Nadat we visite hadden gekregen vanuit Kloosterzande, zijn we gaan brunchen in de van Zijlstraat. MMMM het was erg lekker! Danique heeft heerlijk geslapen! Zo lang dat ik nog even snel thuis kon opruimen… bergen was wegwerken! en het bed weer opmaken. Want als je dat vanuit je kraamtijd gewend bent, is dat wel erg lekker steeds een schoon nestje… Hondjes uitlaten en toen weer gauw terug. En… toen ging Danique-je huilen want ze wilde lekker eten! He he net op tijd klaar!

Tweede pasen is Danny voor het eerst weer buiten gaan tennissen met Dennis. Even lekker een balletje slaan, maar het veld moet nog even wennen aan deze zeer getrainde spelers… 😉 Wie weet gaat het aanstaande zondag beter!

Jackje loopt weer met een schoentje aan! Zijn pootje is weer eens stuk aan de onderkant, maar het gaat alweer stukken beter! Alleen de reacties van mensen op straat als je met je hondje gaat wandelen… De kinderwagen is een kijkobject, maar die hond, die met een raar geluidje aan komt lopen is ook een attractie op zich!

Pasen is weer bijna voorbij! Tot gauw!

One Response

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl