Consultatiebureau

28 May

Er waren alweer twee weken om! En Danny en ik waren nieuwsgierig naar het grwicht van Danique. De borstvoeding gaat eigenlijk heel goed en af en toe een flesje als het borstvoeden niet gaat of op dat moment niet handig is! 🙄

Wij lekker onze stevige dame uitkleden en op die weegschaal leggen en toen moest ik wel even twee keer rekenen, want ze was maar heel weinig aangekomen. Dus dan ga je denken: waar ligt dat aan??? 😕 Maar het is eigenlijk niet iets om je meteen zorgen over te maken, want ze eet/drinkt goed, slaapt goed, is heel erg bewegelijk en wil vanalles proberen te doen! En ik denk dat ze ook in de lengte veel is gegroeid! Dat kun je goed merken aan haar broekjes!
Even voor de statestieken: ze weegt momenteel 5245 gram. En haar hoofdje is 40 cm! 😀 en ze is vrolijk en lacht veel en huilt ook lekker dus…. vast hardstikke gezond! 8)

One Response

  1. Anoniem says:

    Ja wij zijn zo ongelofelijk trots op jullie, dat merken jullie natuurlijkwel. maar het mag best wel eens Geschreven worden.Dat het een feest is als wij op Daniqueje en de hondjes mogen passen ……..Dat wilden wij ook even kwijt.Liefs A3 en Tonny.

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl