Danique heeft uitgeslapen…..

18 Aug

vanmorgen was het pas negen uur dat onze kleine Danique haar lieve oogjes open deed en haar felle stembanden weer even gebruikte… 😀 En toen lekker gedronken en ze was weer het kleine baby-vrouwtje!

Gisteren is ze naar de Meerkoet geweest met Jessica en Vincent. Die hadden even de oppas! Die zijn toen naar de Meerkoet gegaan en daar zaten Marielle en de kids, Colin en Sharon, Ome Kees en tante Nel, Miranda en later kwam ik ze weer ophalen en ben ik ook nog eventjes gebleven. Adrie en Tonny kwamen ook wat later en die hebben we dus maar even gezien! Het was lekker warm en Danique lag heerlijk in de schaduw van de parasol! In der witte ‘babyface’rompertje, wat de winkel geen rompertje noemt, maar een pakje…. Nou ik noem het een rompertje met pijpjes! 😉

‘s Avonds ben ik nog even naar Hansweert gereden naar Tante Jet om op visite te gaan met Danique. Toen was het ook al wat afgekoeld en ze wist dat ik zou komen! Nog even lekker zitten klesten en danique deed lekker mee! 😕 (Gillen!!!! al die oude mensen wakker….)

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl