Eerste schooldag

23 Aug

Maandag was het zover de eerste schooldag-werkdag voor mama. Gelukkig had papa vrij genomen en kon ik heerlijk relaxed naar school! Ik had een leuke dag, lekker groepje, even wennen weer aan het ritme, maar ik moet zeggen het viel me niet tegen. Ik had er ook super veel zin in, dus dat scheelt alweer! πŸ˜‰ Wat wil je na een heel schooljaar afwezig te zijn….
‘s Avonds kwam Rachid, Lotte, Marco, Inge en later ook Dennis BBQ-en, het was weer als vanouds gezellig! Fakkels in de tuin, (om het romantisch te maken…)en lekker een vegetarische en vlees BBQ! Nou het was heerlijk!

Dinsdag verliep ook weer vloeiend, maar nu was Danique bij Angeline. Danny heeft haar daar om een uur of elf gebracht en ik heb haar samen met de doggies om vijf uur weer opgehaald. Ze lag lekker te spartelen in haar wagen en Angeline vond het jammer dat ze zo lang geslapen had…. wereldkind πŸ˜‰ Morgen gaat ze een middagje naar opa en oma VermuΓ« op de Vazze. En donderdag? Dan gaat ze weer naar Angeline, maar ook naar opa en oma van den Bos, want die zijn weer back in town! Ze zal in hun ogen best wel gegroeid zijn, ik ben benieuwd! πŸ˜• Volgende week vrijdag moeten we weer naar het bureautje… πŸ™ minder…. weer om zo’n rotprik. Misschien kan ik er nu wel wat beter tegen???? We zullen zien.

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl