Zaterdag was inderdaad een drukke dag.

29 Aug

Danique had zaterdag drie feestjes! (Maar dat wisten jullie al… 😉 ) Maarten was jarig en heeft een leuke schoolbeker gekregen! Hij was er gelukkig erg blij mee! En hij had ook een nieuwe outfit en skateboard gekregen van iemand en dat moest hij natuurlijk even showen. Ik heb beloofd dat ik zijn foto op de website zou zetten, dus dat ik ga ik dan zo ook doen! Ik hoop dat het lukt Maarten!

Toen naar het feestje van Paul, Arja, Stuart en Martyn. Dat was heel gezellig! We hebben al onze familieleden uit Liverpool weer eens gezien, tenminste de broers en aanhang van Paul. Ik vind het altijd een beetje moeilijk om ineens ever te schakelen naar het Engels… :redface: Maar ben eruit gekomen! We hebben ook daar een paar leuke foto’s gemaakt! Samen met Danique-e-piekje natuurlijk! 😀

En als laatste naar het feestje van tante Lenie. Dat was in de Korenbeurs in ‘s-Heerenhoek… papa’s nieuwe werkplek… ja ja je leest het goed! Danny heeft een andere baan per 1 oktober! Heerlijk! Lekker dichtbij, niet meer over rijden met de auto en twee dagen in de week vast vrij! Ik heb er zin in! 😉 Maar het feestje van tante Lenie was ook gezellig! Danique ging lekker slapen boven bij Kimmo en we ‘mochten’ steeds even checken! Gelukkig keek Kimmo ook af en toe 😉 Op het laatst was eht wel leuk, toen kwam Kimmo met Danique en een hele lieve foto van Luca, zijn zoontje van 12 weken oud. Ja, je moet het warm houden!

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl