kerst 2005

29 Dec

De kerst… wat een drukke tijd! Eerste kerstdag is danique naar de Vazze geweest en naar Miranda en Nico. Lekker blijven slapen bij opa en oma Vermuë! Ik bne uit eten geweest bij Danny en… een lekker diner gegeten. Wel aangepast natuurlijk!

Tweede kerst moest danny weer werken en daarna zijn we naar de Gosvazze gegaan, want daar hadden ze een kerstmaal voorbereid! Gezellig aan tafel met Danique en de oma van Danny en natuurlijk A3 en Tonny.We hebben lekker kalkoen gegeten en een heerlijke gerookte kipsalade met vruchtjes vooraf!

Derde kerstdag (laten we het maar zo noemen) hebben we gevierd bij familie van den Bos. Iedereen was voor het eten uitgenodigd, want er moesten weer wat mensen werken op ‘onze’kerstdag… 😉 We hebben ook hier heerlijk gegeten! Dik had een indonesische rijsttafel klaargemaakt samen met Marianne. Daging rendang, Gado gado, een kipgerecht, lekkere nasi goreng en allerlei lekkere bijgerechten. Het was ook deze dag lekker smullen geblazen! en na het eten hebben we de surprises geopend en weer heerlijk gelachen! Al met al was het een leuke kerst, maar wel druk! Danny vond het allemaal wat minder, tenmiste… hij voelde zich wat minder… En vandaag? Is hij echt ziek! Balen… maar nu ligt hij lekker de hele dag plat en stoomt af en toe en wordt natuurlijk lekker verwend. Het is maar goed dat ik vakantie heb met die twee zieken thuis! 😀

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl