Tijdje geleden

09 Feb

Ik werd er gisteren op gewezen dat ik vermuetje.nl een beetje aan het versloppen ben. Nou dat is ook zo, maar weet je het is wel een beetje vervelend om steeds te vertellen hoe het gaat als het niet zo lekker loopt in huize Vermuë! 😕
Danique doet het goed, zelfs super, Danny doet het lekker en de hondjes zijn ook heel braaf. Maar Daan? Die is thuis en moet veel spugen. Veel rust nemen en als ik wat doe, dan alles op het gemakje. En dat… is moeilijk voor Daan! 🙁 Niet teveel nadenken over de dingen die gebeuren, niet teveel lachen en niet teveel huilen… ja ook daar kun je van spugen… 🙄 Als Danique ineens een grappige move maakt, moet ik niet al te enthousiast doen, want dan gaat het mis. Heb de siffon van de wastafel bij opa en oma Vermuë al eens volgedaan… :redface:
Dus je begrijpt… steeds dit soort berichten is ook niet gezellig, maar zal proberen toch weer wat vaker te schrijven! oke vincent?

One Response

  1. Vincent says:

    haha okee daan.. Als je nou eens wat meer mensen een account geeft, kunnen wij ook eens iets melden op vermuetje.nl.. hoef je het niet altijd zelf te doen!!

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl