Wat een hitte

18 Jul

We komen geen stap buiten met Dean en Danique! Ze zijn zo verbrand en misschien dat we vanavond weer eens een rondje door het dorp gaan maken! 😉 Danny heeft lekker vakantie en we hebben onze eerste nacht lekker doorgebracht, Danny heeft vannacht een gedeelte van de tijd bij danique op de vloer geslapen, die was zo wakker van de warmte waarschijnlijk, dat ze niet meer wilde slapen en alleen maar kon huilen. toen Danny erbij kwam liggen op het vloerkleed (… je offert je als vader weer op!) was alles goed en was ze stil. Dat is vast die band weer!

Kleine Dean was ook veel wakker en wilde veel drinken vannacht en vandaag. Ik was denk ik bijna iedere twee uur wel de klos! Je kunt beter een baby krijgen als het wat minder warm is, want ik vind het best moeilijk hoor! Wat moeten ze aan, krijgt hij genoeg vocht binnen? Zou ik nou toch toch moeten bijvoeden of hoe zeg je dat water bij moeten geven? Maar ja ik vertrouw op mijn moederinstinct en de plasluiers, want die heeft hij heel veel, dus dat is een goed teken!

24 juli gaat Dean naar Frank Vermeule voor een check up. Ik baal ervan dat we dat niet bij de geboorte van Danique hebben gedaan, tenminste vlak na de geboorte dan… Het valt ons nu ok wel op na deze bevalling dat het bij Danique op het laastt wel stressen was in het ziekenhuis en dat alles snel moest gebeuren. Frank heeft ook uitgelegd dat je aan de vorm van het hoofd vankinderen kunt zien of ze een zware bevalling hebben meegemaakt en dat het ook weer goed komt, maar dat hij als osteopaat daar wel bij kan helpen. Dart heeft hij dus al een keer gedaan bij Danique. Veel in haar nek gevoeld en “iets” gedaan en het ging weer beter! Ben benieuwd volgende week

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl