2 december 2006

03 Dec

Bij papa op het werk kwam de Sint voor de kindjes van de EPZ. (Even een puzzel…) maar opa en oma van den Bos moesten daar helpen en papa even werken, dus Danique mocht even bij oma op het sinterklaasfeest blijven… Eerst was het even stil bij Danique toen ze de Goed-Heiligman daar op een stoel zag zitten met van die enorme leuke, lieve, gezellige, pedagogisch verantwoorde zwarte pieten ( 😉 ) zag zitten! Maar dat ging gauw over toen ze daar opa zag staan en hem toch heel duidelijk moest maken dat Sinterklaas op die stoel zat! KLAAS! riep ze heel hard naar opa!
Ze vond het heel leuk en gaf de langste Piet ook nog een heerlijke zoen! (die leek trouwens wel een beetje op trompetpiet van het Sinterklaasjournaal (hi hi) 🙄 Erik Holm was er ook en verzorgde een hele leuke show. Hij speelde Rik en was een kind-uitvinder, die voor de Sint allerlei dingen moest bedenken. Hij deed het heel leuk en de kinderen waren allemaal super enthousiast! Maar dat heb ik ook alleen maar gehoord, want ik was er natuurlijk niet bij, ik moest boodschappen doen, even naar mijn werk om iets op te halen en dan nog alles opruimen thuis… 😉

One Response

  1. Zwarte Piet says:

    Hallo, ik heb heel even tijd om een berichtje achter te laten op de website van Danique en Dean. Ik vond het heel leuk dat we jullie nog even zagen gisterochtend. En Danique, bedankt voor die dikke kus die ik van je gehad hebt, zo kreeg zwarte piet ook nog een cadeautje gisteren! Tot dinsdag!

    Liefs, Zwarte Piet

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl