veel gebeurd

28 May

Deantje is op mini vakantie geweest in Brabant, De golf van papa was ineens stuk, mama heeft een driesetter gespeeld en Danique heeft lekker met ome Dennis en mama gelunched in het Lunchcafe in Goed en wel een hele boterham opgegeten!

Deantje is naar Danny’s Neef en aanstaande nicht in brabant geweest om daar een nachtje of zelfs twee te logeren. Het is hardstikke goed gegaan! Hij heeft het prima naar zijn zin gehad en hun ook! Hij kan nu heel goed knipogen en schuin kijken alsof hij heel verlegen is… ben benieuwd over een jaar of wat… dan nog eens logeren tante Sharon? hi hi

De golf ging ieens heel vreemd ruiken toen ik net had ingepakt om naar brabant te rijden en heb Danny er toch nog even naar laten kijken. Ik was daar toevallig om nog een kus te geven voordat deantje dat weekendje weg zou blijven! En ik rook ineens een rare lucht uit de motorkap. Toen beleek er een motortje van een ven doorgebrand te zijn en het was maar goed dat we niet waren doorgereden want anders had het vlam gevat en hadden we waarschijnlijk een brandende motorkap! oei… :redface:

Danique heeft dus ook wel een lekker mama weekend gehad, want deantje was er niet en we zijn lekker gaan stadten met ome dennis, bij het babytje Hjalmar geweest en bij ome Koos en tante aagje op de koffie! Lekker veel op de tennisbaan vertoeft en het was heel lekker bij het lunchcafé! Een lekkere boterham met omelet en ook nog een stuk tosti van mama. Al met al een hele boterham opgegeten en heerlijk lief geweest! 😉

Zondag speelde ik tegen Miranda Martens en verloor met 6-3 6-4, dat vond ik eigenlijk al bere-knap van mezelf en nu verloor ik met 6-3 4-6 6-0, dat laatste was wel jammer maar ik heb wel goed gespeeld! Veel deuce gestaan en net niet dat ene puntje binnengesleept! volgende keer beter! zondag weer een partij op de verjaardag van opa Adrie!

Leave a Reply

vermuetje.nl

::vermuetje.nl